Boldog békeidők

Fűtés futás

Menekülés a MÁVAG lakótelepről

regi1.jpg
Miután felgyújtották a klinika raktárában a álomlő készletet, kirohantak az épületből, de szembe találták magukat két nehézpáncélos őrrel, a háttérben még egy lépegető is feltűnt. A csapat az erőviszonyokat felmérve, már ugrott is vissza az épületbe, lezárva a bejáratot. Az alagsori folyosókon már gyűlt a füst, és a belső lépcsőn lemerészkedő őrök is tüzet nyitottak rájuk. Míg a többiek László vitéz vezetésével a távfűtés szerviz alagútját kezdték keresni, Kempelen Farkas kilépett testéből, majd szellem alakban megérintette a lépegetőt irányító huszár elméjét, hogy a társait ellenségnek nézze. A sorozat azonban csak kisebb zavart okozott, és közben az épületen belül előrenyomuló őröknek sikerült kinyitni a bejáratot a nehézpáncélos őröknek. Ekkorra azonban a csapat már visszavanult a hátsó helységekbe, ahol rátaláltak a szerviz alagutakra.
A menekülés közben sikerült elérniük a távhő központot, ahol azonban újabb őrség várt rájuk. Ezt időben észlelve sikerült egy másik szerviz alagutat találni, ahol sikerült végül kereket oldani az üldözők elől. Tündér Ilona titkos bázisára visszatérve. János Vitéz nagy örömmel fogadta őket a sikeres küldetés után.

A következő megbízatás az álomölő kábítószer forrásának felderítése. Szerencsére László vitéznek eszébe jutott, hogy régi cimborája Frici említette, hogy benne van az álomölő csempészésben. Az óbudai Kispipa kocsmában (a zongoránál Kvasztics Fedor) sikerült rátalálni. Sok itatásra, és némi nyomásra elárulta, hogy a Galyatetőn lévő szanatóriumból szállítja az álomölő készleteket.

Comments

peterfy peterfy

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.