Boldog békeidők

Pestbudai Hírek

Mindenütt hódít a csárdás!
Világszerte keresettek a magyar csárdás oktatók. A tánc nemzetközi sikere folytán a külső és belső világ minden pontjáról kapják a meghívásokat. A magyar táncok sok helyen kezdik kiszorítani a helyieket, mint például az angol keringőt vagy a spanyol flamencot.

Újabb terror támadások a köztársaságban!
A MÁVAG ipartelepen történt lövöldözés után újabb támadást hajtottak végre a titkozatos terroristák. Most a békéjéről és nyugalmáról híres Galyatető volt a célpont, ahol a kikapcsolódni vágyó békés polgárok életét forgatták fel fenekestűl a támadók. Szabotázs akciót hajtottak végre egy neves szanatóriumnál, de az őrség sikerrel mefutamította a támadókat. Halálesetről nem érkezett jelentés.
Magát megnevezni nem akaró rendőrségi forrásunk szerint a híres harcoshoz János Vitézhez köthető terror csoport hajtotta végre ezeket az akciókat. A nyomozás vezetője Kovács Géza nem kívánta kommentálni az értesüléseket, és a nyomozás érdekére hivatkozva további részleteket sem árult el. Információink szerint azonban a Stefánia körúton megtalálták a terroristák búvóhelyét, és felszámolták a szervezetet.

Időjárás
Holnap borult idő várható, szemerkélő esővel, 8-14 fok közötti hőmérséklettel.

Comments

peterfy peterfy

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.